Ett halvdant aprilskämt så säg.


Vi är inte alls fast på Svalbard, såklart. Det är ju första april och lite skoj får man väl passa på att ha. Även om inte så många förutom Lena verkar ha gått på det :-)

Resan hem gick fantastiskt bra, förutom att den startade halv tre i natt och det efter cirka tre timmars sömn. Kom hem vid tio i morse och totaldäckade i sängen och sov fram tills för en timme sen. Är fortfarande helt sommardagsmojsig i både själ och ansikte men extremt nöjd med att temperaturen utomhus visar på tio varma plusgrader och att vi har åkt från -20 till 10. Plus 30 på en dag, inte illa.

Jag är lite trött på kyla, om jag säger som så. & nästa gång det bär iväg på utlandssemester så blir det åt sydligare breddgrader.

Då blir det Grekland! Som jag längtar efter den där värmen som jag hoppas att Rhodos ska kunna erbjuda mig. Även om jag är positivt överraskad över plusgraderna hemma, det känns underbart med vårsolens stålar mot ansiktet och hoppet om att grönskan snart frodas så som grönska frodas ska.

Men Grekland är ändå Grekland.


Kommentarer

  1. Haha. Jag gick faktiskt på den. En av de bättre idag. Kram

    SvaraRadera
  2. Haha, torsk! Jag går alltid på allt. Helt hopplöst. Skönt att höra att ni kommit hem i säkert förvar i alla fall. Men hur var det där med jobbet då? Var det också ett skämt?

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg