En älskad. ♡

I brist på utelek för min del får ni ta del av min älskade, älskade kisekatt. Det finns ingen finare än Lilleman, och min kärlek för honom är oändlig och outgrundlig. Det är svårt att förstå hur det mycket kärlek det finns för den här "lilla" svartvita varelsen som är i stort sett beroende av mig för sin överlevnad.

Jag har gråtit när han har varit försvunnen, jag har letat när jag inte har hittat honom, jag har varit förbannad när han kissat i soffan. & han har gosat med mig när jag har gråtit och känt mig ensam. Vi har liksom vuxit ihop vi två, som ler och långhalm, mina tårar i hans päls, hans klor i min hand.

& även om han ibland är skitjobbig, som när han jamar nätterna genom och väcker mig så ofta att jag blir helt vansinnig eller när han river i soffan eller springer i vägen för mina fötter, så är han världens finaste katt och jag kommer gråta floder den dagen han inte finns här för mig och jag inte kan dra  min hand genom hans lena päls och höra hans spinnande när vi myser.

Men än så länge finns han här, min gosiga tjocka katt. Som jag älskar så att det gör ont i hjärtat och som jag alltid har lätt att förlåta. För det är så man gör med dem man älskar, förlåter dem. Även om han väcker mig löjligt många gånger på natten och gör mig svimfärdig av trötthet.

Men han är min och han är underbar.
Kommentarer

 1. Djur är verkligen äkta vänner

  <3

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jag förstår precis vad du menar. Han är jättefin, har dessutom samma färger som vår Gumman. :)
  Tack för filmtipsen inne hos mig. Jag älskar The Hangover, båda två, ser fram emot trean.
  Kram och krya på dig.

  SvaraRadera
 3. Det ser precis ut som vår katt Rexie.
  Kram Anneli

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg