Back to work!

Tröja från Vero Moda.

Så vart ledigheten över för denna gång. Det har varit superskönt att kunna ta det lugnt ett tag och kunna välja själv vad jag ville göra i fortsättningen. & i morgon börjar jag alltså på mitt nya jobb. Spännande värre!

Efter "sju" år på samma företag är jag lite nervös inför morgondagen, det är inte var och varannan dag jag påbörjar nytt jobb direkt. Nog för att jag vet hur man jobbar, jag är till och med bra på det, men ändå lite pirrigt. Som tur var jobbar ju Åsa också där så hon får guida mig lite i morgon. Dock måste jag komma ihåg att ta med socker, sist jag var där drack jag kaffe utan, eftersom det inte fanns, och det vill jag helst inte vänja mig vid ;-)

& i sann nu är det ny termin måste ha nya kläder anda införskaffade jag mig en ny tröja i eftermiddags, en lycka till och spark i rumpan-tröja skulle man kunna säga. Alltid bra att ge sig själv lite omtanke och nya kläder:-)

Så nu ska jag väl vara redo för morgondagen hoppas jag. Bara min envetna flygförkylning ger med sig, den har gett mig huvudvärk och spänningar hela dagen och gör mig allmänt mojsig. Fast den tror jag att jag glömmer bort så fort jag tar första steget in på kontoret i morgon. Sånt brukar ordna sig.

Men nu, tvagning och avkoppling och tidig sänggång! I morgon börjar allvaret!Kommentarer

 1. Grattis! Så det var inget skämt ;-) Blir lite nyfiken om det är samma inriktning som tidigare eller nåt helt annat.

  Lycka till.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Hoppas det gick bra på ditt nya jobb!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg