Att gå bananas

HotellfrukostStockholmshelgen är nu till sin ända och jag har placerat min trötta kropp i loungen på Arlanda och både jag och mina strömtörstande attiraljer tankar energi inför flygningen hem.

Tyvärr dog kamerabatteriet i fredagskväll så jag fick nöja mig med enstaka mobilbilder från lördagen men det går väl bra det med, jag ska ju hit på fredag igen så jag får fotografera lite mer då tänkte jag.

När jag landade inne i stan igår var mitt hotellrum inte klart så jag begav mig ut på stan för lite okynnesshopping. Men oj va mycket folk det var, kändes väldigt NY-eskt i jämförelse med lilla Malmö. Sen hjälpte det väl till att det var löningshelg dessutom.

Trots folkmängden fick jag tag i ett uteserveringsbord på Norrmalmstorg och kunde sitta i solen och äta en fantastisk grillad norsk fjordlax med grillad sparris, tryffelhollandai och potatismos. Härligt att kunna sitta ute och äta och kolla på folk.

Sen försökte jag shoppa men det var så mycket folk överallt att det mest var jobbigt. Dock gick jag tydligen rejält bananas på Lindex och deras nya Penelope-kollektion. Tre klänningar och två t-shirtar ut kollektionen fick följa med hem plus en längre svartvit sommarklänning som kommer bli fantastisk, både på Rhodos och i Frankrike.

Jag blev lite svår inne på H&M när jag hittade en lång svart klänning med hög singoallaringning och transparanta delar i överdelen. Men jag vet inte om jag ska behålla den, väl på hotellrummet kändes det väldigt Morticia-aktigt, vilket kanske inte var ursprungsidén...

På kvällen mötte jag upp med Frida och hennes kompis Jeanette på restaurang Ljunggren och åt ganska god sushi och snackade en massa. Riktigt kul!

Men nu ska det bli skönt att få komma hem till Johan och min egen säng och trädgården som förhoppningsvis har ännu fler utslagna knoppar och vindarna är varma och gräset allt grönare. Som jag längtar!Klänningar...

Kommentarer

  1. Vad roligt det är att hitta något som man vill ha när man ska shoppa. Snyggt!
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg