All play and no work make Heléne a dull girl.Nämen goder afton!

Här har ni en trött en, en som inte är van att sitta vid en dator och råplugga företagsanda, värdeord, säkerhet och en massa annat matnyttigt. Första dagen är alltså avklarad och den gick naturligtvis alldeles utmärkt. Ungefär så som första dagar går, lite väntetid, lite datorinstallationer, lite emailfix osv.

I morse tog jag tåget till kontoret, som ligger i Malmö, och det kändes märkligt att vara tillbaka på samma ställe som jag lämnade för snart åtta år sen. Min högskoleinstutition ligger hundra meter från mitt kontor och när jag tittar ut från kontoret ser jag min gamla skolbyggnad. Men det är härligt, under hela min studietid "drömde" jag om ett jobb i Malmö där jag kunde gå på Lilla Torg och äta lunch (ja, jag har ganska enkla drömmar). istället hamnade jag i Lund, långt från ära och redlighet, i alla fall när det gällde de kulinariska äventyren. Nu är det plötsligt möjligt att uppfylla "drömmen" :-) Jag kan i alla fall ta en promenad längst vattnet och titta på de vita svanarna som beautifierar området medans jag dricker en god kopp latte.

Nu får vi väl se hur länge jag blir sittande på kontroret, det är ju meningen att jag ska ut på ett uppdrag någonstans så snart som möjligt. & risken är att det inte blir en lika fancy utsikt och byggnad som där jag sitter nu, så jag passar på att njuta :-)

Men nu är det nog snart dags att sova, jag är sjukt trött efter att ha varit igång hela dagen. Sen bjöd bästa mannen på ryggbiff, ungspotatis och bearnaiesås till middag och inledde den med en liten flaska champagne. & efter en supergod middag och lite bubbel så går hjärnan och kroppen på halvfart. & det är underbart!

& i morgon är det torsdag, aw och shopping i stan på schemat. Fint det där.

Hej & ses!

Kommentarer

  1. vad spännande med nytt jobb! Började själv nytt för ett par månader sedan och det känns väldigt kul. hoppas du får samma känsla. Ha en fin dag. Kram Nilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Andra dagen gjord och so far so good :-) Lite mer fart och händelser idag så det ser lovande ut. Men man blir ju så trött!!! Oavsett om man inte har jobbat på ett tag eller nyss bara bytt jobb är det mycket som ska in innanför pannbenet. Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg