Snö ute, sol i sinne.I min bloggavhållsamhet har jag helt missat att berätta om lite bra grejer som är på G. Sådana som gör att tillvaron lyser upp och det finns roliga saker att längt till och drömma om.

Svalbard vet ni ju redan om, och resan till Frankrike i sommar har jag också skrivit lite om. Inte allt, det kommer nog mer ju närmare juli vi nalkas. Än så länge känns det lite abstrakt och svårt att ta på, formulera och beskriva.

Men mellan Svalbard och Frankrike händer det ju också saker. Som t.ex att jag och Johan flyger till Stockholm en helg i maj, möter upp min svärmor och svägerska (tillika Johans mamma och syster) och går på Bruce Springsteen-konsert. Jag har noll relation till sthlm, har varit där två korta gånger och kan inte relatera till något specifikt. Men nu blir det en helg, även om vi kommer bo på något förskräckligt vandrarhem ute i Solna eftersom typ alla hotell med vettiga priser var kaputs väck. Ja, go figure, folk har ju givetvis bokat rum i god tid. Det gjorde inte jag, för en gångs skull. Vilket jag får lida för nu. Men men, vi ska ju bara sova där.

En vecka senare sätter jag och Inez oss på ett flygplan med destination Rhodos. Vi ser fram emot en vecka med varmt väder, härliga bad, en fantastisk kultur (ja, kanske mer jag än Inez), god mat och avkoppling. Jag vill passa på medan jag kan, känner att det kommer var balsam för själen att få komma bort en vecka och tänka på något helt annat. & kul med sällskap av en åttaårig liten badanka.

& i mitten av juni är det dags för nästa konsert, då med ett av mina favoritband, Depeche Mode kommer till Köpenhamn och det blir min fjärde DM-konsert. Ser så mycket fram emot den konserten, älskar Depeche Mode och har gjort så sedan jag var en liten parvel. Enligt utsago var "Just can't get enough" den första låt jag dansade till och riktigt diggade som femåring.

Så även om våren är sen och det känns trögt just nu så är det soligt i sinnet eftersom jag har så mycket fint att se fram emot. En härlig vår och sommar med fina resor, härliga minnen och underbara människor.

Det är sådant jag tänker och funderar på när snön singlar nerfrån himlen en dag i mitten på mars. Då våren borde ha varit här och temperaturen legat en bra bit över nollan. Men i brist på sådant så får solen skina inombords istället.

Det fungerar rätt bra det också :-)


Kommentarer

 1. Mycket kul att se fram emot hör jag! Kul tanke att du har typ sett världens alla hörn, men knappt Stockholm. Stockholm så vackert och har mycket att bjuda på så du kommer nog inte bli missnöjd.

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det 'är konstigt faktiskt, men Stockholm har aldrig lockat mig. En gång passerade jag förbi när jag skulle på Lollipop-festivalen och en gång var jag där på konferans, Vilket innebar hotell, konferanslokal, Stureplan (vi bodde där) och inget mer. Den här gången får jag se mer av Sthlm, det ska bli fint.

   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg