Släpp fångarna loss...





...det är vår. Skulle jag vilja skrika. Men vårskriket får vänta ett par veckor ser det ut som. Jag, som följer alla vädertjänster det går, är fullt medveten om att den där våren, den låter vänta på sig. & det är faktiskt inte rättvist. Inte nu, nu när vi är så många som väntar, så många som längtar och så många som saknar.

Värme.
Sol.
Grönska.

& ute är det bara grått, vitt och brunt.

Jag tittar tillbaka på bilder från de två senaste åren. Den 25:e mars förra året kunde vi sitta utan jacka i trädgården och det blev grillpremiär i solgasset. Några dagar innan dess kunde jag jubla åt en blå himmel och strålande solsken vilket ledde till årets första vårpromenad. Vi tillbringade en afton i bokskogen utan att frysa ihjäl, snarare vältrade vi oss i hoppande åar och barkbåtar som fick segla fram bäst de själva ville.

& för två år sedan, då hade vi redan klippt fruktträden, rensat i rabatterna och fått lite fason på trädgården. Nu? Not so much. Det kommer få vänta minst två veckor till, om jag ska gå efter väderleksrapporterna. Minst. Men det kommer komma, så småningom. Just nu prövas vårt tålamod. & tyvärr är mitt tålamod när det gäller vår och värme inte så himla stort. Snarare pyttelitet. Så här typ *pressar pekfingret och tummen mot varandra så hårt det går*.

Jag vet att det inte hjälper att klaga men ändå... Jag önskar ju så att jag slapp spankulera omkring i långkalsonger, mössa och vantar.

Men snart så.... snart så.



Kommentarer

  1. Ja, alldeles snart! Tänk att om prick en månad är det mitten av april. Nästan sommar med andra ord!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg