När man har haft sötaste, sötaste på besök.


Idag har vi passat älsklingsMilou och sedan ätit påsklunch med henne och hennes föräldrar. Det var alldeles förträffligt trevligt på alla sätt och vis. & så fick jag lite nya foton på kärlekstrollet, det har varit lite dåligt med det men här kommer några dagsfärska foton (förhoppningsvis till mormor, morfar, farmor & farfars belåtenhet).

Milou visade sig från alla sina bästa sidor (bokstavligt talat...) och var det charmtroll hon så ofta är när jag träffar henne.

Resten av dagen har gått till väsentligheter som en sista fika med barnen, planera sommarsemestrar, betala räkningar, instruera husvakten och lämna barnen hos deras mamma. & nu återstår bara packning & nattning. Vi ska upp mitt i natten för att vara på flygplatsen tidigt. Som tur var har vi tillgång till loungen så där kommer vi att hänga, förutom den stunden jag ska spankulera omkring på taxfree och njuta av alla vackra flaskor, dofter och erbjudanden. Sniffa på gudomliga krämer, mmma en massa och himla med ögonen åt priserna (trots att det är taxfree så är det ju inte direkt billigt). & på eftermiddagen i morgon landar vi på Svalbard och sen är äventyret igång.

Datorn är med, kameran är med och vi är med. Så ni får följa äventyret direkt via bloggen. Hoppas ni vill hänga med!


Kommentarer

  1. Weiii vad spännande. Klart jag hänger med! Ha en fantastisk resa.

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Jag är med! Sov gott och se nu till att göra resan extraordinär. :)
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg