Champagne!Ibland händer det bra saker, saker man inte riktigt hade räknat med men som gör tillvaron lite lättare, lite roligare. & när det händer så ska man fira. & vi är ju visa sen tidigare erfarenheter och har minst en flaska champagne i kylen.

Så idag korkade vi upp en Bollinger och skålade för bra saker som händer i livet, för att det är viktigt att ta fasta på de bra saker som faktiskt händer, och att fira framgångar.

& det är vi dukiga på, min man och jag. Så idag tog vi med barnen till en av våra favoritrestauranger, beställde in flera rätter och skålade för det som är bra och positivt. & nu när barnen har somnat häller vi upp var sitt glas champagne och njuter at livet och de möjligheter som kan skapas i de tomrum som uppstått.

Visst är det härligt?

Jag kommer i alla fall somna glad och nöjd idag och veta att framtiden, den är vår. & i morgon när jag vaknar kommer jag fortfarande att ha ett leende på läpparna och kunna ta mig an dagen med än mer positivism än idag. För jag är inne i en så bra period och det är liksom bara att köra på den känslan.

Sen kan jag i bakhuvudet inte låta bli att tänka på låten "Ironic" och dess text. Men det är en annan femma...
Kommentarer

 1. Härligt. Har också alltid en flaska på kylning. Det är alltid rätt att fira bra saker med en fin flaska bubbel. Glad för din/ er skull. Jobb?
  Kram

  SvaraRadera
 2. High five på det! Vad härligt att ni lever i nuet för nu och firar allt det goda som händer. Vi firar alldeles för sällan, det är dags att ändra på det.
  Vilka fina bilder, varma.
  Önskar dig en bra onsdag! :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad mysigt!!!

  Ps..förresten vad hände med Pi´s blogg? Kan inte läsa den längre :/

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vad härligt och skönt det låter!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 5. Men vad underbart det låter!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg