Mög


Usch, det är en sån där dag idag igen. & allt jag vill är att vältra mig i semlor  och smågodis alternativt springa en mil på löpbandet men inget av det är möjligt just nu så jag sitter mest här och surar och hoppas att det här tillståndet ska passera illa kvickt.

Kan beror på att det är februari, att det är kallt, att jag börjar bli ganska uttråkad och att det är den veckan i månaden. Varav det sista alternativet nog är den absolut största orsaken till mitt urusla humör och min svullna och onda mage.

Det här med att vara kvinna alltså. Jobbigt. (& ni män pratar om att vara förkylda? BAH!)

& så väntar jag på besked som aldrig kommer och det gör säkert saken till. Jag vill ju liksom bara veta och kunna gå vidare från det beskedet och sen lämna det därhän. Men icke, här ska vi plågas och vältra oss i väntans plågor minsann.

Ja det är synd om mig och ja ni får gärna skriva något kul som muntrar upp mig.

Eller skicka mig smågodis.

Tack på förhand.

Kommentarer

 1. Hoppas allt känns bättre snart och det gör det säkert. Det är tungt och vänta på besked och det är klart att man blir ledsen och att känns tungt.
  Du får försöka se ljuset i tunnel, för det finns där.
  Ha det bra!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Stackare! Jag lider med dej! :-(

  SvaraRadera
 3. Jag blev anonym vilket inte var meningen.

  SvaraRadera
 4. Hade skickat ett lastbil smågodis om jag hade kunnat! Men i brist på transportfordon skickar jag några <3 <3 <3 och en kram!

  SvaraRadera
 5. Nej inte smågodis, men du kan få en kram! Pepp pepp gå en promenad och borsta tänderna så kanske det känns lite bättre. Jag brukar iaf känna mig lite mer fräsh då :)

  SvaraRadera
 6. Fina ni!!!!

  Tack!

  Puss o kram

  Helene

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg