Lite bilder...Den här snygge mannen är jag alltså gift med. Lucky me I tell ya!

Visar lite bilder men bara en riktig från själva dagen och det är den här ovan på Johan. Vi glömde helt att fotografera under dagen och de bilder som togs är antingen inte tillgängliga eller så är de i fel format så de måste exporteras innan jag kan jobba med dem. Men det ordnar sig så småningom. & bilderna här nedanför är bilder på de vackra buketter vi fått och min fantastiska brudbukett som Åsas snälla svärmor ordnade när jag kom på strax efter klockan två att "visst ja, brudbukett skulle jag ju ha..." Två timmar till  vigseln och jag hade precis kommit till hotellrummet och behövde andas ut lite och stressa ner. Att då ränna ut efter en bukett hade jag aldrig fixat.

Så tack Britt-Inger!

Det kommer bli fler fototillfällen, vi har ju Frankrike kvar, om cirka fyra månader bär det av. & då behöver vi inte står och huttra i minusgrader så att tänderna skallrar (hoppas jag), nä då ska det vara varmt och underbart.

Men den där underkjolen tror jag inte ska med... jäklar va svårt det var att sitta och ha sig. Det hade jag inte riktigt räknat med så jag blev lite förvånad. & ovanpå det en klänning med ett släp och massa tyg, sen tröja, sjal och till sist en lång cape. Kände mig som en isdrottning. & ungefär lika rörlig...

Så jag hoppas att jag enbart behöver ha med mig min lilla vita bolerotröja med pärlknappar som jag påpassligt hittade en vecka innan bröllopet. Den passade perfekt. Då blir jag rörligare och friare än förra fredagen.

I morgon har vi varit gifta en vecka och första veckan har varit perfekt. Perfekt!

& nu ska jag leta boende längst vägen från Frankrike och hem i sommar. Som den planerare jag är tar jag inga chanser och definitivt inte med barn i bilen som säkert inte kommer njuta lika mycket av bilfärden som vi kommer göra. Så allt ska bokas. Blir lite mer inrutat men säkert också mindre knorr och gnissel.


C´est la vieBrudbukett
Brudbukett

Blommor (inklusive brudbukett)

Finaste blommorna från finaste vännerna.

Vackraste blommorna från finaste svärmor och svägerska med familj.

Kommentarer

 1. Han en fin han. Jag hade så gärna sett bilder på isprinsessan också. Gläder mig att höra att ni verkar så lyckliga tillsammans. Brudbuketten var ju helt fantastisk. Man kan inte tro att den var så hastigt ihopsatt.

  Ska du komma på Bromans Bravaders bloggdag? Tror det finns biljetter kvar. Hade varit så kul att ses.

  Ha en fin fredag.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Grattis till en sådan stilig karl! Vad fin din blombukett var! Vilka underbara blommor ni har fått!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 3. Grattis till er!
  Vilken urfin bild på din make, perfekt pose. :)
  Du har fått en utmärkelse av mig, gör vad du vill med den. (Jag har läst din blogg sen ett bra tag tillbaka men är snål med kommentarer.)
  Hoppas att ni har en skön söndag!

  SvaraRadera
 4. Visst är det underbart att få säga man, make, gifta :) Härligt!! Grattis igen

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg