Life isn't all diamonds and rosé, but it should beEn fantastisk Instagram-bild, don't you think?


Har lite egentid här hemma.. Ett glas gott vitt vin, lite Pringles och kvalitets-tv (well...), The real housewives of Beverly Hills, gör susen efter en lång dag med en massa fixande. Får goda och dåliga besked om vartannat men det det viktigaste av dem alla dröjer. & det stressar mig men jag försöker slappna av och ta det som det kommer men det är irriterande. När man hör en till tre veckor så tror man ju att tre veckor är maximum. Men på fredag har det gått fyra veckor. Det är minst en vecka för mycket för mig. Även om jag förstår att det kan ta tid så är det påfrestande.

Då är det tur att man kan ta del av "riktiga" problem... därav The real housewives-tittandet. Lite reality check liksom. Jojo, det är jobbigt att vara rik och plastikopererad...

Men i morgon är det Alla hjärtans dag och jag ska spendera några timmar på en bar med Åsa och snacka skit och bara ha det kul. & gulla lite med Milou. Det ser jag fram emot.

Hur firar ni? Om ni nu firar alls?
Kommentarer

  1. Fin bild på dig! Det är fruktansvärt att vänta och i ditt fall vänta längre än vad de har sagt. Se det då här att har det tagit längre tid så är nog svaret bra. Annars hade de nog kontaktat dig mycket tidigare.
    Som jag skrev på bloggen så får jag ge mina när och kära enbart kärlek idag ;)
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg