LängtanJaha, det här är jag. Lite vinterblek men annars vid god vigör.

Hade ingen bra bild att lägga upp idag så jag fick ta den här, den fick representera en söndag i februari. & det är ju inte så illa.

Sitter och spanar ut i trädgården och föreställer mig den om en, två och tre månader. När blommorna börjar komma, solen tittar fram och de första korvarna grillas. När gräset börjat bli riktigt grönt, solen värmer såpass att det går att gå i t-shirt och grönskan börjar vinna över det bruna. När bokhäcken är tjock och grön, de första grönsakerna sätts i jorden och det går att äta frukost utomhus på helgen.

Som jag längtar. Men snart är den här, våren. Lite senare än vanligt men den kommer nog, och då blir det så där bra så att man knappt fattar att det kan vara så varmt i april eller maj. Det hinns liksom glömmas bort under den kalla, mörka årstid som just passerat. Men så skönt det ska bli.

Vad längtar ni efter just nu?

Förutom våren så skulle jag hemskt gärna vilja ha en semla. Mmm, nom nom.


Kommentarer

 1. Våren är så härligt! Håller med dig jag längtar också dit! Mycket fint kort på dig!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Vill bara säga hej, hittade till din blogg av en slump nyss och har läst igenom en del inlägg bak i tiden! Ska läsa mer när jag får tid! Vilken härlig blogg! Många kloka ord och underbart vackra bilder!
  Jag kommer fortsätta att följa dig!

  Åh semlor! Mums!
  //Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen Annica :-)

   Hoppas du ska trivas.

   /Heléne

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg