DÖ DIN JÄVLA SLYNA!
Tänk att din telefon bildligt talat exploderar. Exploderar av meddelanden med hot om hur du ska våldtas, styckas, brännas, dö etc. Om ditt facebookkonto översvämmas av hat, hot och elakheter. Din telefon börjar pipa till, du får sms efter sms med hot, eftersom någon tyckte att ditt telefonnummer behövde offentliggöras inför allmänheten. Det är löften om att bli "straffknullad, att personen vet vart dina barn går i skolan, att de vet när du kommer hem från jobbet och att de kommer vänta på dig.

& vad har du gjort? 

Utplånat en by? Dödat någons dotter? 

Nej.

Du har uttryckt din åsikt om en tröja med ett motiv på en dömd brottsling. Att du inte tyckte att det var ok, att du ville ha svar från H&M om varför de gjort som de gjort.

Du har gjort ditt jobb som nyhetsankare och intervjuat Jimmy Åkesson, ifrågasatt hans agenda (vilket du gör med alla politiker). 

Du har spelat huvudrollen i en feministisk pjäs men det är bara du som näthatas, regissören (som är man) får inga hot över huvudet taget. Men du ska våldtas. (För det blir man mindre feministisk av...)

Du uttrycker åsikter i radion, tvn, i böcker eller i din blogg. & för det ska du dö. Men inte på ett vanligt sätt, nej du ska våldtas, styckas, dina bröst ska stekas i smör och du ska ätas.

Du är antirasist och ifrågasätter SDs motiv, bakgrund och åsikter. & för det ska du brännas på bål.


& jag skäms. 

Jag skäms så oerhört mycket över hur vårt samhälle har lyckats bli så här jävla hemskt. Hur föräldrar och skola har misslyckats så totalt i sin uppfostran att det har skapats en hel hord med monster. De kanske inte menar det de skriver men de har uppenbarligen inte intelligens nog att förstå att det de skriver är fel. På alla sätt fel.

& jag är trött på att folk inte tar sitt ansvar, att det är lättare att sitta och nätgnälla över hur synd det är om dessa stackars människor som inte får sitt utrymme i Sverige när det bara kryllar av feminister och muslimer på gatorna som inte vill annat än att utplåna män. För det är det enda vi vill, utplåna män.

& jag är otroligt trött på gnälliga män som varenda gång det lyfts ett problem där kvinnor är offret kommer med:

"Men vi då, det är faktiskt synd om oss också"

De är få men de hörs. 

Men två fel gör inte ett rätt. 

Förminska inte ett problem med att få det att handla om dig. Det handlar inte om dig, det handlar om någon annan, någon som mår dåligt av att bli hotad med stryk, våldtäkt och döden.

So get over yourself!

NU!

& alla ni fantastiska män därute som aldrig i livet skulle få för er att ens tänka tanken att hota någon, våldta någon eller slå någon, ställ er upp, säg emot dessa små människor, visa att det inte är vad "män" tycker. Låt inte dem få vara basen för hur en man är. För jag vet att så inte är fallet. Män är bra, män behövs och det finns massor av fantastiska män. Massor! Men ni behöver visa er nu. Ni behöver ta ställning och ni behöver stå emot de män som beter sig som svin.

Precis som vi kvinnor behöver göra samma sak åt andra hållet, stå upp för våra medmänniskor och visa att vi inte på något sätt hatar män men de åsikter som en liten grupp män uttrycker. 

Låt oss göra det tillsammans.


Nätkärlek till er! Kommentarer

 1. Du är så fantastiskt jävla bra. Hoppas du är medveten om det. Fantastisk på att uttrycka dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sahra! Va fin du är! Nätkärlek till dig!

   Radera
 2. Helt fantastiskt skrivet!! Jag tänker återpublicera det här på min blogg (dvs länka till dig), är det ok? Jag började följa dig för ett tag sedan och jag tycker att du har en otroligt bra blogg med stor variation, eftertanke, värme och roliga inlägg. Jag hoppas du fortsätter även om jag förstår att du har och haft en jobbig period i ditt liv. Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulrika! Vilka fina ord, det blir jag väldigt glad över.

   Klart du får länka :-)

   Kram

   Radera
 3. Väldigt bra skrivet!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg