Mitt hjärta! ♥

Ibland behöver man bara lite tid att få gosa och så känns allt mycket bättre. & den här killen vet hur man gosar allra bäst!

Tisdag och en känsla av vår igen. Jag tittar envist på min sol-app och konstaterar att i morgon, ja i morgon är solen faktiskt uppe i över nio timmar här där jag bor. Nio timmar och en minut. & om bara en vecka efter det så har vi lagt till ytterligare en halvtimmes solljus.

Det går snabbt nu.

& veckan går också snabbt för i morgon är det dags för en heldag med kompetensinventering. Det ska bli absolut strålande intressant tycker jag. Få gå där och lista allt som man är bra på, lägga på hög inombords för att minnas hur mycket man faktiskt kan! & kunna ta fram när det behövs.

Ja, och så kanske lite sånt som man tror man kan men där man kanske lurar sig själv lite... plus sånt som man inte visste att man är bra på som andra berättar för en.

Utveckling och självkänsleboost galore.

& roligt att få vara upptagen en hel dag, få komma in till stan och umgås med människor jag aldrig tidigare träffat. Få vara lite blyg och försynt och sätta sig ytterst på en rad. I alla fall till en början. Sen, när det släpper, då blir det en annan känsla, men den första kommer definitivt vara lite trevande.

Men kul ska det bli. Får se om jag orkar återkomma i morgon med någon slags summering av dagen. Om inte så är det för att jag är helt slut och inte orkar ta mig ur soffan.

Men nu ska jag laga middag och umgås med min sambo. Kanske se en film och snurra ihop benen i soffan och äta sorbet! En klassisk tisdagskväll med andra ord.
Kommentarer

  1. Vilken söt katt! Våran ser nästan likadan ut och det det är det slöaste katt någonsin, men söt är han.
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg