Att sakna sin mamma när hon behövs som mest.Det händer för mycket nu. Det stressar och det upptar all min uppmärksamhet, samtidigt som barnen ska underhållas, ungefär den sämsta kombination ni kan tänka er för ett litet bultande bridezillahärta som mitt.

För det är ju så, om ett dygn är det giftemål, om än i liten skala. Men det är klänning, frack och stiliga skor. Ja, allt det där som hör till. & det ska sminkas och piffas hår och fixas bukett och jag känner hur käkarana nästa gnisslar sönder varandra.

& så saknar jag min mamma, som borde ha varit här, på min stora dag. Gråtit några tårar, dragit ett hjärtligt men vackert tal och mina tårar hade runnit precis som de gör just nu.

Det är vid sådana här tillfällen livets känns paradoxalt, rättvist men ändå så otroligt orättvist.

Jag saknar henne så oerhört, det är vi tillfällen som dessa som det blir så påtagligt hur halv man är utan sin mor. Hon som älskar en vilkorslöst och enbart hade varit glad för all lycka i mitt liv. Jag är så ledsen att hon inte får dela min stora dag, något jag vet att hon önskade sig.

Jag hade velat ge det till henne. Min vackra mamma. Jag hoppas du tittar ner från ditt moln på fredag klockan fyra, jag väntar på dig.

Puss mamma

Kommentarer

 1. Åh, är det redan dags! Sitter här och blir tårögd. Så fint och ändå så sorgligt. Jag hoppas verkligen du kan glädjas åt din stora dag ändå.

  Önskar er all lycka!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Åh Helene. Jag är övertygad om att hon är med dig och ser dig. Är lycklig för din skull. Jag tror du kommer känna hennes närhet. Jag hoppas det. Bröllop. Wow. Redan. Det kommer bli fantastiskt. Du kommer bli J hustru. Det är stort och mäktigt och kärleksfullt. Jag kommer tänka på dig, på er och jag önskar er all lycka. Kram

  SvaraRadera
 3. Hon kommer säkert att se sig stå där så fin! Visst är man halv om man inte har sin mamma kvar i livet. Jag vet hur det känns... Min gick bort bara 54 år gammal.
  Åh bröllop vad roligt! Hoppas ni får en underbar dag!!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 4. Finaste Helene. Klart hon kommer att se dig där du står imorgon och jag är övertygad om att du kommer att känna det i ditt hjärta. Jag förlorade min mamma i september förra året och jag känner precis som du, halv utan henne. Men som min äldsta dotter sa till mig en mörk novemberkväll när Orion syntes högt på himlen: "var inte ledsen mamma. Mormor har blivit stjärnan i mitten av orions bälte. Hon håller ihop allt även om hon inte är här. och hon är alltid alltid med dig". Älskade ungar! Jag kommer också att tänka på dig imorgon och jag önskar er all kärlek och lycka på er fina stora dag och ett underbart fortsatt liv tillsammans.<3

  Kram från Ulrika

  SvaraRadera
 5. Hon var med, genom dig. All lycka till er (btw vi har nästan samma bröllopsdag, vi firar idag :) )! Nu längtar jag efter bilder att se. Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg