Positiv


Hej fredag! Du är efterlängtad!

Jag hade en väldigt bra dag igår. Sådana dagar ska man lapa i sig, spara och känna att det är så här det ska vara, varje dag. 

Det gick galant hos tandläkaren, inget hål, "bara" en känslig tandhals som reagerar enormt på temperaturskillnaderna ute och inne just nu. & jag älskar min tandläkare! Inte på ett "jag vill gifta mig och föda alla dina barn"-sätt utan mer på ett "jag litar på dig och är inte rädd när jag går hit"-sätt. Han är fantastiskt lugn, bra på att lägga bedövning så att det inte känns och lyhörd i alla situationer. Bästa bästa.

Jag dansade därifrån och ut på stan med ett leende på läpparna.

På stan hade jag en ytterst en lyckosam shoppingrunda där jag införskaffade Iittala-glas till halva priset, just de vi saknar i vår glaspark. & kaffe, inte att förglömma, härliga kapslar från Nespresso som förgyller mina morgonar. It's a must.

& ett par boyfriend jeans till mig att slita in och älska.

Efter det fick jag låna Åsa ett par timmar för en härlig lunch/fika och samtal. Det blir jag alltid på bra humör av. Även om lilla Milou var saknad så är det skönt att få äta sin lunch ifred, speciellt för Åsa :-)

När jag kom hem fick jag ett bra samtal från min kompis Frida med nyheter och pepp och sen ett mail från någon jag väntat på besked ifrån, och det var bra nyheter i mailet.

Full av energi hoppade jag i träningskläderna och gick bort till gymmet där jag och löpbandet hade en halvtimmes kvalitetstid ihop. Vilket jag iofs får lida för idag men oj va skönt det var att känna att jag kan springa lite igen, tre och ett halvt år sen sist. Det går långsamt och det blir inte så långt men det blir och det är huvudsaken.

& på kvällen åt vi god mat och sen lånade jag och Inez grannens hund Zacki och gick en lång promenad med bus och snöbollskastning. Underbar skönt även i tio minusgrader.

Gissa om jag sov gott i natt efter en så bra dag? Det är verkligen skönt att vakna upp med en massa positiv energi och känna att livet är väldigt bra och härligt. & det ska jag fira genom att köpa nya tulpaner och laga något gott till middag ikväll. Vi har ensamkväll med Wille för Inez sover hos en kompis och då måste vi ju göra något speciellt för honom också. Så det kanske blir lite mys och en film som han tycker om.

Men nu ska jag ta tag i dagen, det är verkligen på tiden.

Puss & kram på er!Kommentarer

  1. Men då får vi väl hoppas att den sköna känslan och den positiva energin sitter i länge länge. Det unnar jag dig verkligen. Kram

    SvaraRadera
  2. Oj vilken dag. Massor med roliga saker. Hoppas känslan får stanna kvar länge.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg