Mellanrum


Det blir inte så mycket bilder just nu, mest för att jag nog är i en fotosvacka och inte riktigt orkar släpa med mig kameran överallt. Jag försöker uppleva mer än fotografera. & det är väldigt skönt att vara i nuet ibland, utan skyddet av ett objektiv. & så tycker jag inte riktigt att glättiga bilder passar just nu. På något weird sätt.

Men givetvis kan jag inte låta bli att fotografera med min telefon, ränderna försvinner inte bara sådär. Men de bilderna hittar ni inte här, de hittar ni på Instagram, under namnet helenekarlsson. Där får ni se hur vardagen ter sig, mer bilder mindre text. Tvärt om mot här alltså.

Jag har fått så mycket stöttning, fina mail, sms, omnämningar och lyckönskningar. Det värmer. Det glädjer. Och det känns. Tack! Tack!

Jag är trött nu, vi tog en långpromenad in till Lund, nästan sju kilometer i den här kylan gör sitt till. Men jag måste komma igång med träningen, både för vikt, hälsa och för att vara fit for fight för Svalbard, bröllop och eventuella måsten. Så jag har gått varje dag den här veckan med en dags vila eftersom benhinnorna tar lite stryk i början när man går så mycket, men det ger sig snart.

Hoppas jag.

Men nu blir det slapp i soffan med Spiderman (den nya som känns som om det gjordes alldeles för tidigt, Toby är ju Spindelmannen, det vet ju alla), kolsyrat vatten och ett godissug som jag inte ska ge efter för. Så det så.

Godis är INTE gott.Kommentarer

 1. Jo, godis är gott! I alla fall pms-godis. Och pms-godis gills inte.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Godis är ett måste som ska övervinnas. Eller ätas upp.
  Jag är glad att du skriver igen, Heléne. Det blir ungefär aldrig kommentarer från mig men jag läser och njuter av bilder och texter som passar så bra till vad jag ser. Och jag vill att du ska veta att jag har en extra tumme hållen för din skull.
  Och du, fubb för att ni ska till fantastiska Svalbard igen. :) Glöm inte kameran när det är dags!
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg