Att handla bröllopsklänningOjojoj, nu är jag fattig på pengar men rik på ett styck bröllopsklänning. Efter ett par olika besök bestämde jag mig idag för en klänning jag inte provat innan men som passade perfekt. Med lite stöttning och hjälp av Åsa så blev det något helt annorlunda än vad jag hade tänkt mig från början.

Jag hade tänkt mig enkelhet, inget bling, ingen spets inget alls mer än vitt tyg egentligen. Men så slutade det inte, för jag (och tydligen många andra) var  väldigt försiktig i början och vill ha allt "enkelt". Men efter ett tag blir de flesta, mig inkluderat, mer modiga och provar sådant som man egentligen inte hade tänkt sig. Jag hade bestämt mig för en klänning, det var därför Åsa var med idag, för att vara smakråd. Men eftersom jag var modigare idag så bleknade den klänning jag trodde jag ville ha, i jämförelse med de två jag till slut valde mellan.

Säkert spelade det in att jag i förrgår gick hem och googlade bröllopsklänningar och insåg att det fanns så mycket mer än vad jag hade kunnat föreställa mig, och att det enkla kanske var lite tråkigt.

& klänningen jag valt nu är allt annat än tråkig och den kommer passa perfekt i Frankrike. Men jag ska inte avslöja mer än så, det ska ju vara en hemlighet fram till bröllopsdagen.

Men nu är den delen halvklar i alla fall, klänningen ska sys in på något ställe, kortas lite och fixas här och där. Sen ska det handlas skor, underkläder, smycket, sjal etc, etc. Men det tar vi en annan månad :-)


Kommentarer

 1. Åh Gud. Jag är sjuuuukt nyfiken. Hur kan du göra så här mot mig. Åh jag bara vet att du kommer vara så vacker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förlåt Sahra! Men jag måste ju hålla den hemlig, det är ju kul att terra the man to be :-)

   Hoppas att jag blir vacker, det är liksom dagen att vara vacker på!

   Kram fina du

   Radera
 2. Du gör helt rätt. Jag har ibland tänkt att det var synd att man inte gick lite mer all in på bröllopsklänningen. När kommer man annars få chansen att skippa det enkla? men såklart är jag också löjligt nyfiken...
  Kramar

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg