Ut & springDet börjar bli dags att skriva årets önskelista och överst på min lista står ett träningskort på träningsanläggningen här i byn. Det börjar verkligen bli dags att ta tag i det här nu, innan det eskalerar och jag hamnar i någon slags tv-såpa på femman. No thanks.

& om jag nu får ett träningskort (ja annars måste jag ju köpa ett själv förstås) så måste jag ha lite nya kläder. Funktionella och billiga träningskläder. Gärna som går att ha både på gymmet som när jag promenerar eller joggar (som jag i min fantasi tänker att jag ska börja göra).

För tre år sen var jag i full fart med löpningen. I maj 2009 fick jag för mig att om alla andra kan springa så borde ju även jag kunna det. Fram tills dess hade jag sprungit två km några gånger men det var också allt. Löpning är inte mitt största intresse om vi säger som så. Powerwalks däremot! Kunde gå en mil utan problem.

Men så började jag iaf prova att springa lite på löpbandet på gymmet jag gick på.  & även om det inte gick med raketfart lyckades jag ialla fall springa 7,5 km på bandet efter några månader. & utomhus sprang jag fem kilometer ett par gånger, varav en var i en iForm-tävling jag av någon anledning ställde upp på.

Men det var tre år sen och sen dess har det runnit mycket vatten under bron och träningen har kommit i andra, tredje och fjärde hand. men nu måste det bli ändring på det. Jag tänker inte vara en blobba på mitt bröllop i sommar, även om jag heller inte behöver vara modellsmal på något sätt. Men gärna stark och frisk.

Vad önskar ni er i julklapp?


Kommentarer

 1. Jag tror inte på det där. Att alla kan springa. Jag är vältränad. Väldigt taggad och envis som synden. Jag kan verkligen plocka fram hornen i pannan och ge ALLT. Jag har sprungit jättemycket. Verkligen jättemycket. Men egentligen aldrig tyckt det har varit kul. Jag har provat att springa med partner. Men jag blir bara förbannad när jag halkar efter. Då har jag ändå kört regelbundet, fem gånger i veckan. Typ cyklat en mil fram o tillbaka till löparspåret och sedan sprungit en mil. Men jag hatar det. Känner aldrig att jag blir bättre. Nu går det inte alls efter fotoperationen.
  Jag önskar verkligen att jag vore en löpartjej för det är så praktiskt. Just do it. Man behöver inte passa tider och så.
  Men inte sagt att du inte kan bli det. Löparbiten. Köp Martina Haags senaste bok. Superpeppinspirerande.

  SvaraRadera
 2. Jag själv önskar mig en ny knäled så jag kan börja träna i någon form. För just nu räcker det att gå mellan köket och toan för att det ska värka så jävulskt :(
  Ha en bra dag!
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg