Underbara

December kunde inte ha startat bättre, i och med snöns nedkomst infann sig en riktig vintrig och julig stämning, precis det jag vill ha för att det ska vara så där perfekt som man alltid önskar.

Så jag sitter i köket, med första ljuset tänd, julmusik på och utanför fönstret snöar det det allra vackraste. & det blir så ljust inne med all snö. Det är kanske en av de allra största fördelarna med snön, hur det ljusar upp tillvaron och gör den extra vacker.

Barnen är lyckliga som få och varje morgon hör vi hur Inez tassar ner för trappan, fram till ytterdörren, låser upp och tittar ut för att på riktigt se hur mycket snö det är. & hennes ansikte lyser när hon tassar tillbaka upp och kommer in och berättar för oss om all snö. Härliga unge.

Snart ska jag sätta igång med lussedegen, barnen och Johan är ute och åker pulka och snowracer och när de är tillbaka ska de få dricka varm choklad och sen baka lussekatter. & i eftermiddag är det återigen dags för en julöl i Malmö med fina kompisarna. Det är härligt med jul helt enkelt.

Hoppas ni har det lika mysigt och bra, vart ni än befinner er!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg