tjugo dagar före julGod morgon!

Tjugo dagar kvar till julafton och julkänslan är på topp. Känner ni med det? För min del är det egentligen enbart på grund av snön, utan den hade det varit mysigt med alla ljus men inte juligt. Hoppas bara att snön får ligga kvar, det började töa lite igår och vädret är svårbedömt. Just nu hotar SMHI med snöblandat regn vid lunchtid. Inte ok, inte ok alls. Slask klarar jag mig gärna utan, då får det hellre låta bli att snöa.

Fast just nu snöar det ymningt i alla fall.

Men men, det är ju absolut ingenting jag kan göra åt det hela så varför "oroa" sig? Lika bra att ta en nybakad lussekatt eller två och njuta av tillvaron istället.

Har saker på agendan idag, bland annat öppet hus på Willes förskola. Ska dit och äta lite kakor och se vad de har sysslat med under terminen. Sen åker jag nog ner på stan och fixar lite, har ett paket att hämta ut och måste ha lite stuff att lägga i det som finns i paketet. Ja. Något sådant.

& så ska jag boka biobiljetter, vi ska gå och se Call Girl i helgen. Verkar riktigt bra så det får man inte missa. & snart är det Hobbitpremiär. Men jag väntar nog med att se den tills man slipper köa utanför bion för att få tag i biljetter. Förra måndagen såg jag en galning ligga utanför biografen i Lund i en sovsäck. personen köade för Hobbitbiljetter. I den här kylan! Crazy!

Har ni några andra bra biotips eller filmtips att dela med er av?


Kommentarer

  1. Vi var och såg De fem legenderna i helgen, Alvin gillade den starkt och jag med, fällde t o m en liten tår :)!

    SvaraRadera
  2. Bröllop i Italien av Susan Bier vill jag se och Bekas en iransk film om två brorsor som drömmer om superman och amerikat. Sedan är visst Jake Gyllenhaal med i ny film och han är ju aldrig tråkig att titta på

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg