Snart glöggmingelHej i stugorna.

Bilder från förra veckans julbord på Sankt Marcus vinkällare. JUligt så det förslår med snö, gran och julkula. (och en snygg man, men han är som tur var snygg året om)

Jag sitter fortfarande i pyjamas, även om jag vid det här laget borde rusa runt som en iller och plocka undan saker, dammsuga och fixa och dona. Men jag orkar inte, inte än. Bättre att ta det lite lugnt och sen ta ett krafttag.

Det är en busy dag idag. Vi har glöggmingel ikväll för en massa vänner och innan dess ska jag som sagt fixa och dona. Jag är nästan klar med allt bakande men det ska städas och fixas det sista på saffransmuffinsen jag bakade igår (wow så goda, recept härifrån), tända ljus, puffa kuddar och stänga in katten (kattallergiker på ingång) och lite sånt.

& idag slutar barnen skolan och jag ska hämta upp dem efter skolavslutningen och ta med dem på skolavslutningsfika tänkte jag. Wille har gjort sin första skoltermin och det är stort med sitt allra första jullov så det måste ju firas med varm choklad och något gott att äta.

Så jag borde kanske sätta fart? Ja, så är det bestämt.

Hej på en sväng!

Kommentarer

  1. Idag slutade mina barn också. De har bara gått halva dagen. Jag jobbade sista dagen före jul, så nu gäller det att sätta fart så man hinner allt till jul.
    Kram
    Annlin:s

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg