Santa baby - en julig spotifylista från Blomstergården

Snön på innergården, huset börjar bli inbäddat i vitt fluffSnön fortsätter sitt ivriga fall mot marken och jag njuter fortfarande av det inomhus. Ser dock inte helt fram mot att bege mig ut och skotta vilket jag snart borde ta och göra om det inte ska bli för jobbigt med snön senare.

Men det är härligt att skotta, frisk luft, träning och snö. & jag skottar in all snö på vår innergård, så att barnen kan hoppa i snöhögarna, bygga kojor, isglober och leka så mycket det bara går. Sånt som jag själv uppskattade när jag var liten.

Men än är det inte skottningsdags, jag har tagot lite paus i julklappsinslagningen, som tur var är det inte så många kvar nu. För många år sen älskade jag att slå in juklappar, jag har lite tapat sugen. Kanske beror det på att jag slår in så himla många till leksakskalendern så att jag hinner tröttna? Nästa år får Johan slå in kalenderjulklapparna :-)

För att underlätta arbetet lyssnar jag på julmusik, vi ni veta vad jag lyssnar på så är det här min juligaste Spotifylista. Så härligt att kunna få tag i nästan vilken musik som helst, Spotify är den bästa uppfinningen sen skivat bröd I think.

Nu, fortsätta inslagningen. Tjipp och hej så länge!


Kommentarer

Populära inlägg