Pochahontas goes näbbskorMåste ju bara visa upp mina nya vinterpjucks. Lite Pochahontas goes näbbskor fast med rund fin tå (gillar inte spetsiga tår så mycket). Hittade dem på H&Ms webbshop för en månad sen eller så och velade fram och tillbaka om jag skulle eller inte. Sen bestämde jag mig för inte, de var lite för dyra och H&Ms skor är inte alltid jättebekväma.

Sen tänkte jag inte mer på det.

Förrän i söndags, då vi skulle springa in om H&M på Gustav i Malmö och köpa en halsduk till stackars Inez som frös så att hon skakade (jag behöver ingen tröja!!! Nä nä...). Då råkade jag springa rakt på de här beautysarna och var såklart tvungen att testa. & minsann, supersköna. Plus att jag hade en rabattcheck på 20 % med mig som brände i plånboken (ni vet hur det är).

Så de fick följa med mig hem och prova vinterföret häromdagen. & de är varma, gosiga och bekväma.  Perfekta både till vardags med jeans och till fest fest med kjol eller klänning. & ett bra alternativ till mina Sorel som går varma här hemma just nu. Bästa vinterskorna alla kategorier. Tummen upp för dem alltså.
Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg