När man handlar julklappar till sig själv.
Mötet idag gick så bra att jag tyckte att jag förtjänade lite julfint. & julfint blev det, två vackra blusar och en slim dress á la sparkle sparkle. De söta blusarna kommer jag använda flitigt i vinter, blir supersnygga ihop med jeans, boots och lite diskreta smycken.

& glitterkläningen (fynd på H&M 149 kr!) ska jag ha i sommar för den kräver både träning och avhållsamhet från läsk, godis och lathet i minst ett par månader. Det är min motivationsklänning tänkte jag mig (som om jag egentligen behöver någon annan klänning att motivera mig  än min  bröllopsklänning... men ja, alla sätt är såklart bra.)


Den glittrar fantastiskt mycket och hade varit klockren på en nyårsfest i LA men den måste vara löjligt kall för en nyårsafton i Sverige. Den är tight och väldigt kort. Det blir att åla sig i en shaper innan den här klänningen åker på. Men som sagt, den ska användas i Frankrike i sommar. Jag har nämligen en idé om att jag ska ha extremt mycket vita/ljusa klänningar på mig, liksom för att följa bröllopstemat. Men det kommer säkert ändra sig men man måste ju få lov att planera lite. :-)
Svart tunn blus med spetspartier

En av dessa två ska jag använda i morgon då det är julmingel på Inez skola och vi ska bevittna ett luciatåg och höra fin sång. & den andra ska jag ha på julbordet på torsdag så jag ska snofsa till mig lite grann. Det ska bli -13 grader så det får nog bli en tröja över och den tjockaste jackan jag äger för att klara den kylan.

Vit blus á la 1800-talsstuk.


Men nu ska jag sova. Resten av familjen sover sen flera timmar tillbaka och nu är det dags för mig att göra dem sällskap. Hoppas att nu sover sött och har vackra drömmar!

Natti natti
Kommentarer

  1. Hejsan! Fina Lena länkade hit....och jag faller pladask. Så fina bilder, skön text. Jag tittar in igen!

    Hälsar Lotta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg