När det Garmisch-Partenkirchen-snöarDet Garmisch-Partenkirchen-snöar utanför fönstret och har gjort så hela dagen och jag bara älskar det. Vägarna här ute är täckta av snö och det är som att vara inlindad i kall bomull. Heja vintern!

Eftersom det snöar och Åsa skulle komma med barnvagn fick jag gå ut och skotta lite så att de skulle kunna ta sig fram. Dagens träning - check.

& nu är det dags för julgodis, bilder och recept kommer sen. Det blir Cake pops, kokoschoklad och chokladdoppade popcorn bland annat. Musigt, mumsigt,

& ikväll blir det bastu för grabbarna, en mean pasta carbonara och lite julöl. En perfekt onsdag alltså.

Kommentarer

  1. Vilken snygg och prydlig snö ni har fått. Vi har betydligt mer stökig kan jag säga! Så pass att vi inte fick hem dottern idag. Hon går i skolan i Uppsala och all buss- och tågtrafik var inställd. Tur att sönerna bor i Uppsala och kunde ta hand om henne.

    En buss på väg dit körde i diket imorse. En annan buss med 42 pensionärer körde också i diket i kväll. De blev instängda eftersom dörren var blockerad. Men ingen skadad. En personbil/lastbilskrock orsakade ett dödsfall.

    Nu har snön lugnat sig en hel del.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg