Klapp, klapp, klapp
Snön fortsätter att falla och jag är lycklig som ett litet barn.

Snöstormen i går var nog värre ute på vägarna och de öppna åkrarna än här hos oss för här snöade det mest massivt men inga avbrutna grenar eller så. Mycket lugnare än en vanlig höst eller vinterstorm mao. Vilket är bra, snö minus stormstyrka = good.

Idag är det nobeldagen och festligheter. man kanske skulle klä upp sig i en blåsa och sitta här hemma ikväll och sippa lite champagne. Bara för att liksom. Det hade väl varit något?

Fast dagen kommer vara relativt lugn idag, förkyld och lite hostig. Får ta tag i den fär julklappsinslagningen jag skulle ha gjort igår för ikväll kommer barnen hem och då kan det inte ligga oinpackade LEGO-förpackningar i vardagsrummet (kan och kan, de hade ju blivit överlyckliga men själva poängen med julafton/julklappar hade liksom kommit av sig då).

Funderar på tema på årets julklappsinslagning. Jag tycker att barnen ska ha roliga, gulliga paket med söta tomtar, renar och liknande. De uppskattar inte vita paket med guldband eller hushållssnöre och grankvistar (de har ju ingen känsla för kvalité ;-) ). Men till Johan blir det nog vita paket med ovan benämning. & kanske några pappersbruna paket med fin lackning. Lite mer klassiskt alltså.

Ja vi får se helt enkelt. Hur gör ni? Nutida julpapper med tomtar och dyligt eller klassiska paket? Alltid kul att veta hur andra gör.

Men nu får jag nog sätta lite fart.

Hej på en sväng.
Kommentarer

  1. Så här gör jag. Estetiska paket under granen. Vilket är de flesta stora dyra paketen. I tomtesäcken o ch i strumporna är paketen med traditionella i rött och mönstrat och tomtar och fans moster. På det sättet blir alla nöjda och glada.

    SvaraRadera
  2. Du, jag orkar inte bry mig ärligt talat. Köper papper på Ikea eller Ica. Möjligen kan jag anstränga mig att curla till lite snören. Paketen slits ju i alla fall upp på tio sekunder och slängs sen. Tonårsdottern däremot gör fantastiska inslagningar.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg