Ingen rubrik, inget foto.

Det blir ett inlägg utan foto idag. Jag är inne i ett icke-foto-mood. Fast jag Instagrammar (helenekarlsson heter jag där) förstås. Men eftersom det oftast är en grå och trist himmel och ljuset inte blir så bra så blir det inga roliga foton heller. & då blir jag lite tjurig och orkar inte med det hela.

Så. Ett inlägg utan foto. Det går det med. För jag existerar ju trots att jag inte fotograferar. Tro´t eller ej.

Har tillbringat större delen av dagen på Emporia och det är grymt skönt att kunna gå omkring inomhus och shoppa utan att behöva springa ut och in i affärer på stan och halvt svettas ihjäl i sin allt för tjocka vinterjacka som inte alls passar att ha inomhus. Kanske inte lika mysigt men det är ok, om jag bara ska mysa så kan jag gå på gågatan utan att springa in i alla affärer, ska jag julhandla är det ju liksom målet med hela övningen.

Fick tag i de sista klapparna tror jag, så nu är jag klar. Skönt, det är jobbigt att julhandla precis innan jul. Då sitter jag hellre på ett café med en latte macciato i handen och tittar ut på julkaoset som pågår runtomkring.

& så har jag hämtat ut min ljusstake från House Doctor som jag gått och väntat på ett tag. Precis så tjusig som jag trodde att den skulle vara var den. Så nu ska den bara fyllas med lite grenar, en ljusslinga etc. Just nu ligger där fyra stackars kottar i den och det ser bara ynkligt ut :-)

Men nu ska vi ta på oss skidoverallerna och pulsa bort till byns krogcentrum  (det finns tre "restauranger" i hela byn, två ligger mitt emot varandra = centrum) för lite mat. Orkar inte laga mat nu så det får bli något på byn.

Hoppas ni har en härlig fredag för det ska jag ha!


Kommentarer

Populära inlägg