Hej mitt vinterland
Hej vänner.

Lider av lite bloggtorka tror jag. Det blir väl så emellanåt kan jag tänka. & just nu är jag bara uppöveröronen-glad över vintervädret och det är mest det som upptar mina tankar. Plus lite allvarligare saker som CV-skrivande, jobbintervjuinbokningar och annat värdsligt som också behöver tas om hand om.

Idag har jag tagit en promenad genom byn (delar av den) med kameran i högsta hugg och försökt fånga de vackra bitarna. Tyvärr fick jag inte uppleva den blå himlen men vad gör väl det när marken är vit! Men det var härligt att vara ute. & när jag väl kom hem hade det börjat mörkna och det var dags att  sätta upp ljusnätet i syrénen som jag inte orkade ta itu med i fredags. Men nu, nu är det uppe och lyser så fint, så fint.

& ute är det kallt, kallt, kallt och jag sitter framför brasan och värmer fossingarna så gott det går. & så kollar jag smhi, yr och dmi för att se hur vädret blir de kommande dagarna, jag vill ha mer snö, jag vill att det ska ligga kvar över julen och nyår och sen kan det får smälta bort och bli 28 grader på direkten.

Va skönt det hade varit.

Hoppas att ni har det mysigt i era vinterland ni också. Så ses vi i morgon tycker jag.

Tjingeling.Kommentarer

 1. Jo, tack det där med bloggtorka....

  Vi kommer igen!!!

  Kram ANna

  SvaraRadera
 2. Kul med jobbintervjuer! Det är en seger bara det.

  Det där upplägget med snön och temperaturen, det skriver jag under på. Då ordnar vi det då. Deal!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg