GOD JULIgår kväll och natt snöade det massor, precis som det ska göra natten innan julafton. Häraden är snötäckt och snön är decimeterdjup nog att pulsa fram i. Perfekt för barnen att åka pulka, snowracer och tefat för att fördriva tiden fram tills tomten kommer på besök.Goder morgon, goder morgon både herre och fru.


Julaftonsmorgon startade tidigt, tidigt med små barnfötter som ivrigt och inte så ljudlöst rusade upp och ner för trapporna för att se om tomten lagt några paket under granen. & det hade ju tomten, där var massor av paket och de små turades om att försökt läsa vilka paket som var till vem.

Som det väcker minnen.

& under granen ser jag paket med mitt namn på och jag är nästan lika spänd som barnen på vad som kan finnas däri. & jag längtar till julbordet som vi provsmakade igår, det var den godaste sill, skinka och senap jag ätit på minst ett år :-)

Men först ska ut och åka pulka, handla lite småsaker vi missade igår och sen bara njuta av årets bästa familjedag. I alla fall för oss.

Så God jul från oss alla och till er alla!

Kram
Kommentarer

 1. Så fina bilder! Här fick vi också fin vit snö igår eftermiddag, men den har regnat bort i natt! Solen visar sig nästan!
  Önskar dig och din familj en riktigt God Jul!
  Julkramar
  från Melody m matte

  SvaraRadera
 2. Jag önskar er en riktigt God Jul!!
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera
 3. God jul till dig också, fina bloggvän!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. En riktigt god jul till dig fina! Kram kram från mig och Patrik

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg