Att ha varit på 1-årskalasI lördags var vi på kalas hos finaste, finaste Milou. Min lilla sötnos (well, Åsas och Olas men jag lånar lite) fyllde ett och det skulle ju firas med kakor, godis och massor av presenter. Inez köpte en liten mjukisapa till Milou för egna pengar, så himla gulligt.

Det var massor av folk på kalaset, vi kom  sent eftersom det var öppet hus och vi tänkte att då hade kanske lite folk hunnit gå men icke. När vi kom så var alla där samtidigt. Strax efter börjde folk dock gå hem, lite tur för 25 vuxna och en massa små barn i en två gjorde lägenheten till en bastu.

Milou fick massor av fina presenter. Vi gav henne den Lila Barnkammarboken med godnattsagor och ett packet med jättekex. Bara för att det var skoj. Sen fick hon en gåvagn, ett gungfår, Lego och lite annat smått och gott. Bra presenter för en ettåring alltså. & den lilla födelsedagsprinsessan var vaken hela tiden och i full gas. Imponerade. Mamma såg lite tröttare ut :-)

Det var massor av barn på kalaset. Allt från en tvåmånaders bebis till Inez 8 år. Så det var full vart på kidsen. Lite annorlunda från våra fester förr i tiden :-) Men kalaset var jättekul och Milou verkade ha haft det toppen så ja tror att alla var nöjda och glada. Framförallt Wille som fick en massa godis :-)


Kommentarer

 1. Det är alltid något speciellt med den fösta födelsedagen.
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera
 2. Hon är för söt lilla Milou.
  Snygg klänning haru. Och snyggt skärp. Snyggelisnygg helt enkelt

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg