13 dagar
God morgon.

Lite pics från vardagsrummet i kvällsskrud. Här sitter jag gärna på kvällarna, gärna framför en värmande brasa och spelar lite spel eller pratar med Johan. Bästa platsen på vinterhalvåret.


En vecka och sex dagar kvar till julafton minsann. Det berättade Inez för mig det första hon gjorde i morse :-) Så gulligt, jag minns precis hur det var, hur jag flera veckor innan räknade ner till den där speciella dagen. Som iofs bara var speciell fram tills julklapparna var utdelade, sen var det lite antiklimax :-)

Det blir en sparsam jul i år, i alla fall när det gäller dekorationer. Mycket ljus, flertalet hyacinter och lite smådetaljer men utöver det inte så mycket. För mig är det ljusen som är det viktigaste. & hyacintdoften, utan den är det inte jul.

Har en "busy" dag med möten i stan och lite ärenden, det är svårt att inte vilja gå runt i alla affärer och insupa känslan av julmusik, vackert inslagna paket och den förväntansfulla stämningen. Har fått två till att handla julklappar till, jaja, inget mig emot, jag älskar att ge bort julklappar, få fundera ut riktigt bra saker som de jag/vi ger dem till kommer uppskatta. Det behöver inte vara dyrt, det behöver vara genomtänkt. Det är min filosofi.

Men har jag chansen ska jag be att få paketen inslagna...

Utöver det så är jag en upptagen dam den här veckan. Det är julbord, kalas, VIP-shopping på H&M, barnpassning, julöl, julmarknad och förhoppningsvis en tur till Simrishamn för att hämta en takbox vi så innerligt behöver om vi ska lyckas få med oss alla julklappar vid jul och få ner alla saker till bröllopet i sommar.

Mycket att göra men bara roliga saker. & nästa vecka är det också fullt upp med möten, biobesök (The Hobbit), glöggfest, barndagar (barnen slutar skolan på torsdag), baka mer julgodis och fixa det sista inför julhelgen. Sen är det bara slöande, ätande och umgänge på schemat. Underbart.

& snart är det ett nytt år, 2013. Bara en sån sak!
Kommentarer

  1. ÅH, så jäätefint Ni har det! Precis lagom pyntat. :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg