121212Vilken morgon! -13 och blådisig himmel men inga tunga snömoln.

& det är så vackert att det nästan gör ont. Den stora solen som lyser över de snötäckta taken, vår alldeles vita gata som fortfarande är kritvit eftersom det inte plogas här mer än nödvändigt. Det är något av det bästa med att bo på en liten ort och på en liten gata. Inget slask bara vackert och vitt och alldeles underbart! Här ute är det vinter även fast det är skitigt, slaskigt och stökigt i stan.

Det får nog bli en vinterpromenad senare i förmiddag, ska bara ta fram alla mina underställ, vinterkläder, yllesockar och smörja in hela kroppen med vaselin (fett skyddar ju mot kyla).

Eftersom det är så isande kallt så passar jag på att frosta av frysen, vilket var i senaste laget. Men det är ju perfekt att göra en sån här dag, ut med maten på altanen så håller den sig i flera timmar utan problem. Om inte grannkatten kommer förbi förstås... fast då varnar nog Lilleman, han brukar jama högljutt när det går andra katter i trädgården. & just nu syns spåren väldigt tydligt. Det kan bli en spännande dag helt enkelt. i alla fall på altanfronten.

Men nu ska jag minsann äta upp min frukost (det går sakta när jag bloggar samtidigt, glömmer av att äta), fundera på ett inlägg om min lilla favoritprinsessa som fyller ett år idag och invänta kl 12.12 för då är det ju till och med 121212 12.12. Fina siffror.

Hej på en sväng.Kommentarer

  1. Ja, det är ett roligt datum :)
    Radiosporten ska göra ett specialinslag om fotbolls-VM 1990 dagen till ära. Det var ju då vi förlorade med 1-2, 1-2, 1-2... Humor!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg