X.masDagens (eller gårdagens, det råder lite splittrade meningar om det där *s*) bloggutmaningsbokstav är X (och kanske Y) och givetvis blir då ordet X.mas eftersom jag inte har en xylofon hemma, inte har någon bild på Xantippa, inte är en xenofob och inte har genomgått någon Xenotransplantation.

Så X.mas. Precis en månad kvar idag och därför har var det dags för lite inventering bland adventsljusen och julgransljusen. & fantastiskt nog fungerade precis alla! Förra året gick en utomhusslinga sönder men då slängde vi den direkt så det blev full pott i inventeringen. Förutom att jag behöver ersätta ljusnätet som slängdes. Det är ett måste med många ljusslingor, även om Johan är lite skeptisk till min eufori när det kommer till ljusslingor. Man kan inte ha för många ljusslingor!

Om sex dagar ska alltihop upp och det är bra att reda nu ha kollat att det funkar, så trist att packa upp allt när man vill sätta upp det och upptäcka att lampor är trasiga eller saknas. Men alles klar alltså.

För fler exempel på X eller Y, surfa in till Bara Sara och kolla på hennes ord och listan på övriga deltagare.Kommentarer

 1. Ju fler desto bättre är min paroll
  Här håller vi inte alltför hårt på traditionerna, så ute lyser det för fullt. Såååå vackert

  SvaraRadera
 2. Det är så fint med alla ljus. De lyser verkligen upp tillvaron.
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg