Vilken dag!


Det var som om det det var meningen att det skulle pyntas idag. För idag föll snön över byn och jag och Wille rusade ut genom dörren för att titta på de små flingorna som vi längtat så efter. Det kom dock inte så mycket snö men känslan infann sig.

& så har dagen gått, städ, snurrande av en miljon ljusslingor och ooaande och aaaande över snön som föll samtidigt som julmusiken ökade på stämningen än mer. En helt fantastisk dag alltså.


& nu ikväll fortsatte snön att falla och gräsmattan blev vit. & barnen studsade ut och lekte i den lilla snön som hade lagt sig och fick till en 15 cm hög snögubbe. Imponerande!


& nu i kväll har vi myst vid brasan med lussekatter, choklad, glögg och julmust. & jag har ett bra tips till er. Nygårda Julmust lagrad på bourbonfat, lite vuxnare smak men ändå påminner det om barndomens must. It's a must! 29,90 kronor på Systembolaget. Fantastisk god. Ska definitivt köpa på mig ett par flaskor då de tydligen bara finns i en begränsad upplaga.

Men nu är jag helt slut, det blir lätt så när man som jag varit igång och fejat hela dagen. Ska bli skönt att luta sig tillbaka i fåtöljen och njuta av alla ljusen, vinet och julmusten. & så lite choklad på det.

& jag längtar efter att få krypa ner i sängen, ligga och titta på ljusslingorna utanför fönstret och känna att det är så underbart skönt att få lite ljus nu när det varit grått och trist så länge. Men inte nu, nu är det ljust och fint och vackert.

& snö.Kommentarer

  1. Så fint pynt du fått till! Visst har vi en härlig tid nu!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg