Vi smög in julen

Hej måndagskvällen!

Igår invigde vi julen genom att dricka julöl på Bishops i Malmö. En gammal tradition vi tagit del av de senaste åren. Det var jag, Johan, Åsa, Ola, Milou och Erik. Vi hade det supermysigt och Milou var på sitt gladaste humör och charmade som vanligt hela bordet, även om hon var lite skeptisk till Johans och Eriks skägg. Skägg på hakan och kinderna... läskigt.

& här satt vi i några timmar, samtalade, diskuterade o smyginvigde julen en aningens för tidigt. Men det var julskyltning i Malmö så då var det lika bra att passa på.

& utanför, på torget, gnistrade det i träden, julklapparna hängde där de skulle och alla ljushängen var uppsatta och spred en härlig stämning.

Den här tiden är mysig. Förväntningarna, stämningen och alla glada människor. & alla ljus som skimmrar så vackert i mörkret. Älskar att gå omkring och njuta av allt det vackra, allt det gnistriga och allt det underbara.

Nu är det bara ett par dagar kvar till adventsljusen åker up här hemma, jag kan knappt bärga mig, jag skulle kunna börja nu men jag vill dra ut på det så att det blir sådär riktigt förväntansfullt som det var när man var liten. I alla fall så mycket det nu går.

Men snart så. Snart.Kommentarer

Populära inlägg