Snygg häck!


Söndag minsann.

Är fortfarande trött efter fredagens eskapader. Herregud vilken klenfis jag är, detta är ju sorgligt, på riktigt. Dock har jag lyckats ta mig ut och gjort lite nytta i trädgården (frivilligt). Jag har krattat upp en miljon löv från gräsmattan och gruset. Även om jag nu inser att jobbet är näst intill ogjort då det blåser ut och det nu ligger nästan lika mycket löv på gräsmattan igen. Hallå!

Nåja, den var ju snygg i fem minuter i alla fall.

Medan jag krattade planterade Johan vår ligusterhäck och det blev mycket snyggt, faktiskt mycket bättre än vad jag hade trott. Nu är där liksom en snygg häck (om än extremt gles) som avskiljer oss från gatan och gör tomten lite ombonad igen. Me loves it.

& nu är barnen här och det bakas tårta i köket och vankas lite farsdagfirande. Söndagar kan vara rätt trevliga ändå alltså. Speciellt som det dessutom kommer lagas sjukt god mat (av mig) och det ska ges presenter och smaskas tårta.

Det är fint det!

Hur har ni det?

Kommentarer

 1. Önskar en fortsatt trevlig söndag
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Ja, snygg häck :-D Mmmm, god mat och tårta - vilken mysig fars dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe tack ;-)
   Mm, tårtan har räckt ända till idag. Lyxigt!
   Kram

   Radera
 3. Pyssligt! Vi fixade i ordning i trädgården igår inför vintern men nöjde oss mer med att plocka undan grejer och kratta löv! Kram Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm... jag är faktiskt väldigt opysslig men min sambo är både duktig och driven (och lite för noggrann för att jag ska orka hålla samma standard). Kratta löv är mest för att jag måste men han behövde i nte tjata i alla fall :-D

   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg