Slutet.


Den sista veckan.

Det är den sista veckan och den sista fikan går av stapeln på fredag i ett rum högt över alla de andra. Jag tänkte att jag såklart ska gå ut med stil, fason och med huvudet högt. & säga adjö till dem jag vill, inte dem jag tvingas till.

Det är den sista veckan jag ska sitta ner med min chef och prata om framtiden, dåtiden och sådant som chefer och anställda talar om. Efter den här veckan är han inte "Chefen" längre. Då är han Magnus.

Det är den sista veckan jag kliver in med självsäkra steg och en självklarhet jag inte kommer sakna. Jag hör inte hemma där, kanske var det länge sen jag hörde hemma där. Men att jag har gjort det, det vet jag med all säkerhet. Det har varit fler bra stunder än dåliga och det är som att lämna föräldrarhemmet. Läskigt men nödvändigt och väldigt, väldigt nyttigt.

Det är den sista veckan av någonting jag gjort i nästan sju år. Det är dags för något nytt nu, där jag kommer till användning på det bästa av sätt. Där kreativiteten får andas lite, får komma fram, får styra ibland.

Det är den sista veckan vi åker gemensamt till jobbet. Sista veckan vi kan messa varandra på jobbet och fråga vad den andre gör (alltid jag, Johan svarar alltid att han jobbar...), sista veckan vi kan springa på varandra i caféet och skratta åt att vi precis lämnade varandra men ändå hamnar på samma ställe.

Den sista veckan jag säger vi om oss.

& när jag lämnar byggnaden på fredag så kommer det kännas som att ha gjort slut. Slut med vänner och finaste arbetskamraterna, slut på en era, slut på en epok som aldrig kommer igen.

Slut. Slutet. Det här är slutet.

& början.


Kommentarer

 1. Fast mest en ny början på någonting spännande. Blir tråkigt för oss som är kvar att inte ha dig där.

  /Hoberg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Hoberg :-) You will misse me like Gooooogle!

   Radera
 2. Fantastisk bild och fantastisk text! Som vanligt:-)

  Ha en fin sista-vecka.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Oj, kom på att jag slutat andas när jag var i slutet av texten...fint och sorgligt på samma gång. Jag hoppas det nya kommer att bli bra för dig.

  Ibland är det svårt att ta sig i kragen och komma dit. Jag vill vara där ibland. Slänga skolan i papperskorgen och göra något annat. Öppna en butik..fast jag inte har någon vettig stil...sitta på kontor..fast jag måste röra mig. Ja, det finns mycket...

  Ha en finaste kväll du fina!

  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vilken fin komplimang!

   Det kommer alldeles säkert bli bra, jag kan inte tänka mig något annat :-)

   Kram på sig själv fina!

   Radera
 4. Oj detta verkar ångesfullt och lite sorgligt skrivet. Men bakom hörnet väntar nya utmaningar hoppas jag! Lycka till!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Gud ja! Det är lite sorgligt att lämna det välbekanta bakom sig men det som ligger framför kan bara bli bra (det är min inställning i alla fall!

   Kram

   Radera
 5. Gud så spännande!!!! Tell me more

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är inte alls spännande än. Men det kanske blir?

   Radera
 6. Jag fattar fortfarande inte att du får gå när det är andra som är kvar på typ samma position... Men det är väl någonting som jag aldrig kommer att få klarhet i.
  Och det är väl klart att det kommer att gå bra för dig. Hur ska det annars gå för oss andra ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det kan man ju fråga sig :-)

   Fel plats, hos fel personer är väl min sammanfattning av det hela. Så är det ibland.

   Men tack för omtanken :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg