Sist på bollen.


Såg ni Zlatans mål igår? Ja alla fyra var ju bra men det sista! Det sjukaste jag sett i fotbollssammanhang. Jag trodde knappt det var sant. Mamma Mia. Snacka om att SD måste haft en jävligt dålig dag igår! Personligen är jag stolt över att bo i Zlatanland!

Men strunt i de surfisarna (SD alltså). Det har varit mycket snack om den sista Twilight-filmen och jag som inte har sett en enda av dem fick plötsligt ett sug att faktiskt göra det. Så i förrgår köpte jag de tre första för att insupa lite vampyratmosfär. Så får vi väl se om de är så bra som "alla" säger. Men något bra måste de ju ha eftersom så många fullkomligt älskar filmerna och allt runtomkring. Främst kvinnor tydligen... är det något speciellt jag ska titta efter?

Så nu har jag bullat upp mig i soffan, hällt upp lite att dricka, tagit fram förra lördagens godis (som jag glömde äta då) och bäddat in mig i en filt och ska sätta på första filmen. Nu så.

På återseende!

Kommentarer

 1. Berätta gärna vad du tycker om dem! Filmerna alltså. Jag är också en av dem som inte sett dem och börjar faktiskt bli lite nyfiken!
  Anna

  SvaraRadera
 2. Lyckost som inte har sett dem. Skall se om dem snart igen, tycker de är kanonbra, kanske kan det vara den obotliga romantikern i mig som gör att jag tycker att de är så bra. Fast jag gillar vampyrserier också (True blood). kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Jag har inte heller sett dem, så ser fram emot din recension!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg