Presenter!Dagens bokstav är P och det var ju väldigt passande när jag fick en massa finfina presenter när jag slutade jobbet idag. Jag hade bakat cheesecake och fixat ett av de bästa rummen i bygget för min avslutning. Högt över åsarna såg vi ända bort till Malmö, boren och Turning Torso. & massor av folk kom. Jag hade nästan bakat för lite, tur att några inte åt :-)

Men det var en fin stund. Min chef höll ett jättefint tal som kändes i hjärtat och jag fick krama alla hejdå och prata med de flesta innan det var dags att ta farväl av bygget.
& så fick jag ju presenter!

En fantastisk bukett med mina favoritblommor, en precis lagom stor kameraväska, en fotobok och en jättestor reflektor som ger ett varmt mjukt ljus. Perfekta presenter till en fotointresserad tösabit som har lite tid över ett litet tag. Nu ska jag bara hitta en fotoassistent som kan hålla i reflektorn :-)

Jag blev jätteglad och nöjd. Finaste kollegorna!

När jag lämnade byggnaden kändes det inte så konstigt trots allt, jag hade nog redan lämnat stället mentalt till stor del. Men jag tog mina presenter och min fantatiska bukett och begav mig mot stan för att åka hem.

Nu är det helg och jag ska njuta av familjen, ett dyrt och förhoppningsvis gott vin jag investerade igår och ett gäng ostar jag köpte med mig hem från Lunds saluhall nu i eftermiddag. Tycker jag har rätt att lyxa lite idag & då passar vackra blommor, goda viner och doftande ostar ypperligt bra. Eller hur?

Nu fredag!

Kommentarer

 1. Vad fint! Nu börjar en ny fas i livet.

  Du har lite bloggkärlek att hämta hos mig :-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Precis! Precis så är det :-)

  Haha du är rolig. Du glömde nog bort mig eller skrev fel här ;-)

  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg