O som i...
OTROLIGT GOTT. 

Det blev utemiddag idag och valet föll på restaurang Italia i Lund. De har en grym pizzaavdelning men eftersom den var full valde jag pasta/köttdelen och det ångrar jag verkligen inte. Vi åt var sin grym pastarätt. Johan åt en bandspagetti med tryffelolja, Karljohansvamp, grädde och oliver. Jag åt en pasta med kyckling, tomat, grädde och pesto. Wowowow! God damn that's good!

Skönt att kunna ta ett sent beslut att äta ute, tiderna körde ihop sig lite idag och det blev svårt att hinna med middagen hemma. Så är det ju ibland. & medan Johan hade ett möte så gick jag på stan och fixade lite grejer och fixade bord på restaurangen. Fick sitta där själv ett bra tag men det var helt ok, tur att mobiltelefoner och menyer finns. & andras samtal (lyssnade bara när det inte gick att undvika) :-)

& strax ska jag ta en rejäl avslappning i duschen, lägga mig tidigt, doftandes av Moringa och vanilj och läsa en bok. I morgon blir det avslutningsfika på jobbet och jag har bakat något som jag hoppas blir bra. Vi får väl se. Om "saken" är skitäcklig så kan jag väl trösta mig med att jag slipper träffa alla på måndag i alla fall. :-) Galghumor you know.

Men nu. Dusch, säng, bok, sova. I den ordningen.

Tjingeling.Kommentarer

Populära inlägg