När börjar det riktiga livet?

Denna bok ligger på mitt nattduksbord nu. Riktigt kul.


Fredag. Nästan bästa dagen i veckan, jag har bytt bästa dagen till lördagar nu eftersom "Så mycket bättre går då" och det är något som gör mig glad och ger värme i bröstet förutom att man är ledig. Men fredag är ju sjukt bra det med, känslan av helg infinner sig, folk är lite gladare, lite mer uppspelta och alla ser fram emot vad helgen har att erbjuda. Som sagt, stämningen är på topp!

Själv tar jag det lugnt nu på morgonen, avslutningskakan är redan på jobbet med hjälp av en snäll sambo och jag behöver inte ta bussen förrän vid elvatiden. Härligt att kunna starta dagen med att se nyheter äta goda smörgåsar, dricka en god caffe latte och ett glas proviva. Bra för både kropp, själ och intellekt.

& sen ska jag ta adjö och farväl av kollegor, vissa som jag jobbat ihop med länge, länge, vissa som jag kommit väldigt nära, vissa som jag knappt känner och vissa som jag är mer vän med än kollega. Men den sistnämnda kategorin träffar jag ju oavsett, bara inte på jobbet längre.

& jag drömde om många av dem inatt. Men det var inga bra drömmar. Eller... De snälla, fina människorna gjorde bra saker i min dröm men det fanns andra (som inte är bjudna på fika...) som begick fruktansvärda handlingar. Som misshandlade och tryckte ner och hatade. Riktigt obehagligt. Men jag vann till slut. Hur säger jag inte :-)

Det är en konstig känsla men det är den sista känslan. För det är det absolut sista nu, allt är inlämnat, allt är avslutat och det är fika, samtal och kramar som återstår. & när jag kommer hem kommer det vara en ny verklighet, som jag visserligen förberett mig på, att anpassa mig till.

Det kommer bli bra det här.


Kommentarer

Populära inlägg