Frusna frökenHuh! Va kallt det är. Jag fryser ju stussen av mig när jag är ute. Not good! Idag blev jag så kall så att jag nästan mådde illa. Fick hoppa direkt in i duschen när jag kom hem och duscha så där varmt så att det sticks på alla de kalla ställena och när man är klar är huden blossande röd av allt för varmt (men åh så gudabenådat) vatten.

& under tiden tände Johan brasan åt mig och jag kröp in i de varmaste strumporna jag har, mina inomhusvinterhusstövlar, bästa mysbyxorna och flera varma tröjor. & så ner till brasan och gosa in sig i soffan under en filt så mycket det bara gick. & nu är jag varm och gosig igen och älskar faktumet att vi har en öppen spis i huset, det är livskvalité för en frysen en som mig själv.

Men varför var jag frusen då? Jo jag har varit på stan och fortsatt min lilla shoppingrunda efter adventskalenderjulklappar till barnen. Om två veckor ska den ju vara klar och då måste ju alla paket vara köpta och inslagna. Eftersom vi har bestämt att det inte blir lika mycket julklappar i år som det brukar vara eftersom vi ska fira jul med en massa andra barn så tänkte jag lägga lite mer tyngd i de julklapparna de får i sin julkalender. Dels kommer det vara minisaker som är kul men det blir också lite kläder, nån bok etc.

Jag tänkte också försöka snickra en egen adventskalender, såg en ritning i någon av jultidningarna jag har införskaffat. Den är i form av ett träd och varje dag representeras av en spik (och ett tal) vilket gör det lättare att ha lite olika storlekar på paketen jämfört med den kalender vi hade innan. Där gick det bara i små, små paket vilket var lite störigt.

Vi får väl se hur det blir med det. Risken är ju att det är Johan som står där fredagen den 30 november och sågar plankor och sätter ihop kalendern...

Men nu är det ju lördag och flera veckor kvar till advent men bara en halvtimme kvar till "Så mycket bättre" börjar. Ska som vanligt bänka mig och hoppas bli så där varm och glad inombords som jag brukar bli av all glädje programmet förmedlar. Bästa kvällen på hela veckan. & kanske hinner jag se den sista Twilightfilmen (av de tre första), jag är lite ivrig att få se klart den nu. Sen ska jag recenser, jag lovar!

Ha en strålande lördagskväll för det ska jag ha!


Kommentarer

Populära inlägg