Ett bankande musikhjärta


Tråkväder och bankande hjärtan!

Usch, det är grått, grått och mer grått ute. Överallt, samma, gråa, tråkiga, nyans av ingenting. Lite Oändliga historien-grått fast utan söta, vita flygande hundar som man vill klia bakom örat. Lite så.

Det här är den skånska hösten i sitt esse, det blir verkligen inte tråkigare vädermässigt än det här. Grått och med ett konstant ihållande fint duggren som väter ner en totalt.

Jag är glad att jag är inne nu i alla fall, mystofflorna har åkt på och brasan är tänd. Jag har ett avsnitt Grey's anatomy att njuta av och kanske ska jag lyxa till det hela med en stor kopp varm O´boy. Det är ju ändå tråkväder på en tråksöndag. & så ska jag spela Road Trip 2 på mobilen som jag är helt hooked på.

& så ska jag lyssna på söte-Darins version av Astrologen om och om igen. Jag föll handlöst i går, har alltid gillat låten men nu blev den helt sannslöst bra och jag blev tårögd av Darins version. Även de andra tolkningarna av Magnus Ugglas låtar var bra, Miss Li är som vanligt grym och även Sylvia har bidragit med bra versioner de senaste två gångerna.

Jag har skrivit det innan, det finns så jäkla mycket bra musik i Sverige och fantastiska artister. & igår var det tydligt hur duktig Magnus Uggla är som låtskrivare, om man bortser från hans "löjliga" låtar. 1:a gången, Sommartid och Astrologen visade tydligt på det.

Älskar, älskar, älskar Så mycket bättre. & jag förstår inte hur de lyckas göra programmet bättre och bättre för varje år, när förväntningarn är att det ska gå åt andra hållet. Bästa produktionen som någonsin gjorts i Sverige tror jag. Glad-TV!

Gillar ni också Så mycket bättre? 

Kommentarer

 1. Älskar också Så mycket bättre! Programmet gör verkligen själ för namnet. Vi såg på play för en stund sen. Vansinnigt bra.

  Har mailat dig!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Tokälskar. Men Darin spyr jag på. Sorry. När Olle satte på sig solisar och Uggla i största samförstånd satte på sina då rös jag.

  SvaraRadera
 3. Det enda program jag ser på tv just nu, herre gud så bra det är. Söta Darin som får musikhjärtat att göra dubbelvolter, miss Li som gör mig tårögd med sin röst, uggla min idol från tonåren med sina genialiska texter, Olle ett trasigt människoöde som seglat in som min musikhjälte, Maja som berör med sin häftiga röst, Pugh rockfarfar som fortfarande kan och till slut Sylvia jag vet inte, men alla grupper kanske behöver en diva.....Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Tycker att det är roligt när de tolkar varandras låtar, det kan bli ett spännande resultat. Bra också. Men tycker att det är tråkigt att se dem sitta och prata. De dricker även alkohol då. Vill inte se folk dricka alkohol.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg