En äkta hemmafru



Twinkle, twinkle little star...

Fördriver kvällen med att se på Real housewives of Beverly Hills och älskar det. De lever så jävla fucked up att det nästan blir science fiction av det hela. Jag hade inte klarat mig i tre minuter med de där kvinnsen, de är elaka, de mobbar andra kvinnor och de skäms inte över hur de beter sig. De verkar vara så high and mighty att de inte ens själva ser när de beter sig som "the mean girls they are".

& jag är kanske inte alltid helt smidig även om jag inte är elak av mig. Så jag hade verkligen blivit slaktad av de här människorna, inte för att det är något negativt, jag tror faktiskt att jag hade tagit det som en komplimang. Det hade betytt att jag var normal och de är helt f*cked up.  & det funkar för mig.

I morgon är det fredag och jag ska pynta (har jag sagt att jag ska pynta? Vet ni? Jag ska pynta i morgon. I morgon ska jag pynta...), försöka baka och fixa med en kanske feberfri liten kille hemma. Tur det finns tv, iPadspel och filmer att sysselsätta honom med medan jag far runt.

& jag längtar som en tok efter att mörkret ska sänka sig över byn i morgon så att jag får uppleva alla ljusen, det var länge sen jag var så här uppspelt. Speciellt mysigt ska det bli med ljusslingan i sovrummet, jag bara älskar ljusslingor (det har jaf nog också nämnt en eller tretusen gånger) och jag älskar att ligga ovanpå sängen på eftermiddagen när det hunnit bli mörkt och njuta av ljuset från ljusslingorna, det är så otroligt vackert.

Men nu ska jag sluta tjata om det och fortsätta fascineras av de riktiga hemmafruarnas fantastiska, xtravaganta, fantasivliv. Det är som att se en trafikolycka ske, det går liksom inte att låta bli att titta.

Nighty nighty.



Kommentarer

  1. Skön parallell mellan housewife'arna och en trafikolycka. Haha!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg