Dom här bladen...
Idag är jag nog en av de tröttaste. Det är lite på gränsen till den klassiska "Jag ska aldrig mer...". Gårdagskvällen (och sent inpå natten) blev full av skratt, prat, gråt, drinkar och dans. & mitt i allt var jag tvungen att lägga upp bilder på Fia & Jentan för att de är så förbenat fina. Matilda hade tyvärr redan åkt hem då (det var något med skogsmulle eller strövarna eller hur det nu var).

Vi skålade i fuskchampagne och smaskade krustader fyllda med en räk-, dill- och romröra (Nomnom!). Sen blev det en massa vin och the köttfärssås to die for innan vi mös ihop oss i loungesofforna till den brinnande brasan och lyssnade på sötaste Darin typ en miljon gånger och dansade diverse diskodanser av varierad kvalité.

& tiden går så otroligt fort sådana kvällar, innan man vet ordet av har över nio timmar passerat och vi har pratat oavbrutet under tiden.

Men jag har fått lida för det idag, huvudvärken jag vaknade med i morse var inte nådig och både jag och Jentan undrade hur f*n vi orkade festa varje helg förr i tiden (när vi båda var singlar och var ute typ hela tiden). I dag vill jag inte ens tänka på alkohol, det får mig bara att må dåligt.

Synden straffar sig själv helt klart.

& som grädde på moset var vi tvugna att hämta både ligusterplantor och ett träd på diverse plantshoppar idag. Precis den aktivitet jag kände mest för att sysselsätta mig med...

Men jag fick mig ialla fall en massa frisk luft och några goda skratt. Som när trädet välte och på så sätt tappade nästan alla sina löv på plantshoppen. Trädet var jättefint innan, jag lovar :-) & efter bilfärden hem så är det nog bara tolv blad kvar tror jag. Skönt, då slipper jag kratta så mycket.

Ja, jag är uppenbart mycket lättroad när jag är bakis.

Men nu ska jag nog slänga ihop en smulpaj att mumsa på till Så mycket bättre. Behöver fortfarande fylla på fett-, socker- och vätskeförrådet.

& om ni vill roa er lite så har jag två förslag på roliga länkar att titta på:

OLW-bonden

Pentagon - Ordvitsar


Kommentarer

 1. Haha. Underbara du. Jag lider med dig. Hade en sådan dag för några veckor sedan. Fifan. Hur orkade man förr. Vi hade aw varje torsdag. Ibland blev det bara en öl, men väldigt ofta blev det en rejäl utekväll med mängder av dricka och dans. Hur orkade man vara på jobbet på fredagen? Obegripligt. Kram

  Älskar olwreklamen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jag minns det, när du skrev om din bakfylla :-)
   Jag hade aldrig klarat av att gå till jobbet i lördags (om jag hade varit tvungen alltså)

   Kram

   Radera
 2. Härliga klipp! Den där med rakt hår kör vi fortfarande ibland! Otroligt dumt och otroligt kul! Åtminstone när man är trött eller bakis ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja de är så bra, vi skrattade så att vi fick ont i magen när vi låg här helt bakis i lördags och tittade på klippen :-)

   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg