Det är en ynnest Kristian.Y som i YNNEST


Kristian skriver så vackert att det gör ont överallt. Precis överallt.Han är som en gammaldags poet i ny skrud. & varje inlägg är så välskrivet att det får det mesta runt omkring att blekna i jämnförelse.

Det är beskrivningar och formuleringar man hittar i böcker från fornstora dagar. Det är känslor man bara hittar hos dem som varit i liknande situationer. Det är känslor som känns igen för vissa. För mig.

Smärtan, kärleken och det redan avgjorda livet är den centrala delen i bloggen. Hur ett liv pågår trots allt det onda inuti, det som slår ut varenda kroppsdel och sätter gränser vi friska inte kan förstå.

Det är när medvetenheten är som allra tydligast, som allra närmast och allra hårdast. Det är ord som gått förlorade under interneterans födelse men som kommer på nytt. Det är hundratals kommentarer av människor som berörs av hans öde, av hans ord och hans otroliga förmåga att skriva.

& idag vill jag förmedla hans blogg till er, för det är en ynnest att få läsa hans vackra blogg och ta del av hans liv. En ynnest. För i kroppen min är den vackraste blogg jag vet.

Tack Kristian.

Kommentarer

  1. Jag såg intervjun med honom på Jenny Strömstedts program. Sen glömde jag bort att gå in och läsa. Tack för påminnelsen.

    Just det programmet var för övrigt bra. Då Hollywood-Gunilla och Jan Guillo gick i klinsch med varandra. Underbart. Och den mjuka sida som kom fram från Jan då han insåg Kristians öde. Värt att se, tycker jag.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg