Att längta lite.


Eftersom vädret är lika roligt som att sitta fast i taggtråd så får ni en sommarbild idag istället. Det går ju inte att fotografera i det här icke-ljuset. Det är verkligen tur att julen alldeles strax är här så att vi får något fint att glädjas åt. Jesusbarnet, myrra, guld och rökelsen.

Skojar bara. Han kommer inte få något guld av oss.

Fast jag pratar givetvis om alla ljus som piggar upp i det gråa, det mörka och det som mest känns som en transportsträcka. Vilken november mest verkar vara. Men från och med söndag är det väl lovligt att börja känna lite julstämning? Det är julskyltning i stan och alla affärer kommer börja med julmusik i högtalarna, glittriga paket och lockande erbjudande på saker vi absolut behöver.

& i nästa vecka börjar allvaret här hemma. Kalenderjulklapparna ska slås in (det blir mååånga julklappar med två barn), adventssakerna ska inventeras, julskivorna ska plockas fram och dammas av, det ska bakas Lussekatter (måste be moster om receptet på de sjukt goda lussebullarna hon bjöd på förra året) och städas.

Det blir bra det.

& så ska allt plockas fram och upp nästa fredag. Då ska det adventpyntas, fejas och köras julmusik på repeat. Jag kan knappt vänta! Snart så, snart...


Kommentarer

 1. Självklart skall du få receptet på lussebullarna. Kul att ni gillade dom!

  SvaraRadera
 2. Fin du är!
  Jag har spikat en gran idag som ska få tjänstgöra som paketkalender. Väldigt osäker på vi verkligen ska ge dem ett paket var varje dag eller om de ska få varannan dag.. Tveksamt om jag har idéer till 48 paket.. Men du gör det - verkar det som?

  SvaraRadera
 3. Som jag längtar efter ljus! Men, som sagt, snart så.

  Kram Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg