Viva
Hola amigos.

Är lite slagen idag, kanske för mycket sol och träning i kombination med allt för lite vatten? Jag har i alla fall dragit mig tillbaka till hotellrummet och sitter här och sörplar vatten. äter saltlakrids och lyssnar på iTunes. Jösses vilken gammal muik jag har! Sen jag skaffade Spotify för tre och ett halv år sen så har jag nog knappt lagt in en enda låt på iTunes. Vilket nu resulterar i att jag lyssnar på France Gall, Miss Li och gammal Metallica.  Jaja, det duger bra det, bara en konstig känsla.
Vi har det väldigt bra här, sol och bad hela dagarna och massor av mat och underhållning på kvällarna. & främst är så himla mysigt att barnen trivs och har kul. De är som två vattendjur som aldrig får nog och för varje dag som går blir de modigare och modigare.

Jag och Johan får såklart leka en hel del men det är oftast bara roligt, även om det ibland är skönt att bara ligga stilla och läsa en bok.  Just nu läser jag Patrik Sjöbergs bok Det du inte såg. Väldigt bra även om jag rent stilmässigt har lite svårt för böcker där det "skrivpratas", det gör att jag irriterar mig vissa stunder på hur boken är skriven.

Vi har också hunnit med att träna lite. Kors i taket. Jag har varit med på ett och ett halvt vattengympapass (det lär straffa sig i morgon) och Johan har varit ute och sprungit. Skönt, det behövs med allt det här bufféfrossandet.Här är väldigt fint på sina håll, även om inomhusmatsalen blir lite av en barnbespisning viss stunder med allt folk som far runt och hämtar mat och dryck. Fast sitter man ute så är det sjukt fint, med grönska, lite havsutsikt och sköna korgstolar. Dock är här väldigt varmt så att sitta ute är lite tufft för barnen, de orkar inte med värmen om det inte finns en pool att doppa sig i i nära anslutning. Så det har mest blivit i bamban :-)Ikväll är det dags för första besöket på en av de "riktiga" restaurangerna här, vi har sparat det bästa (hoppas jag i alla fall) till sist. Det är en tapasrestaurang som jag hoppas är bra. Det ska bli skönt med en lite lugnare måltid, förutom allt spring i bamban så blir måltiderna ochså ganska snabba vilket är lite stressande. På en lugnare restaurang kanske vi har möjlighet att få sitta en stund, koppla av och inte ha massor av folk springande runt oss.

Usch, nu låter jag gnällig, så farligt är det verkligen inte, och igår serverade de flodkräftor på bufférestaurangen. Tyvärr kom vi tillbaka så sent från vår tripp att vi bara hade 20 minuter på oss att äta så det blev tyvärr inte så många. Hade jag vetat att det fanns aftonar när det serverades flodkräftor hade jag nog kunnat sitta där i tre timmar och bara slafsat kräftor. Loves the kräftor, loves!

Men nu ska det vilas lite inför kvällens bravader. 

Kommentarer

 1. Shit vad snygg du är!!! Och din fina klänning med =) Bra att någon får sol på sig, den svenska sommaren är ju inte mycket att hänga i granen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack fina du! Här är härligt och jag behövde verkligen detta. KOmmer ni ner till malmö något? Kram

  SvaraRadera
 3. åh vad mysigt ni ser ut att ha det.
  Spanien är en favvo för mig! :)
  grottorna med.. vackert!!
  Ta hand om er och njuuut nu så du är tankad av semester inför hösten! :)

  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg